Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
Bridenista Bridal Shower AW 17 - Bridenista

Other

Bridenista Bridal Shower AW 17Sikke en fest! Bridenista Bridal shower AW 17 er ovre, og her kan du genopleve aftenen. Var du ikke med, så se her, hvordan aftenen gik.

Vi skabte Bridenista Bridal Shower for at give dig muligheden for at opleve, hvordan dit bryllup kan blive og give dig masser er viden, ideer og inspiration som du kan bruge til dit egen bryllupsplanlægning.

Aftens fantastisk velsmagende og flot antrettede menu var fra Anora.

Den fine bryllupskage var lavet af Kagekompagniet.

Til aftens flotte show blev bl.a. vist kjoler fra amerikaneren Randy Fenolis brudekjolekollektion, der i København forhandles af Casa Lezar. Showet blev præsenteret af haute couture designer Lasse Spangenberg.

Cocktailsene var meget populære og blev shaket af Flyt-Bar.

Gin & Tonci er efterårets hotteste drink, og det fik vi selvfølgelig også, men i en opgraded version med den helt nye alkoholfri gin fra Seedlip med Fever Tree tonic. Chips er bare dejligt til G & T´s og de kom fra Secret Kitchen.

I løbet af aftenen var der foredrag om bryllupsplanlægning med Betina fra Maid of Honour, og Kamilla fra Bridenista om at finde stilen til dit bryllup. Maria fra Brudestyling lagde bryllupsmakeup på gæsterne.

Bordene var forrygende inspirerende. Servicet var fra A Table Story, og blomsterdekorationerne var lavet af blomsterstylist Anne Ringstrøm. Til aftenen havde Diana Lovring special designet en kortserie, der passede til service og blomster på flotteste vis.

Tak for den dejligste aften.

Du finder oversigt med alle leverandører HER.

Billederne er taget af Rye & AAmand.

Videograf er Storybookstudio.

Related Post

Book bryllupsfotograf og få en gratis MySelfie

Book bryllupsfotograf hos Forevig Mindet og få en gratis MySelfie med. Du optjener også point.

Kendt fra Løvens hule

Det er ikke gået heeelt ubemærket hen, at vi deltog TV i programmet "Løvens Hule" på DR.

Bryllupsklub fra Løvens Hule

Bridenista Bridal Club er fordelsklubben for dig der skal giftes.

Få rabat på din billet til bryllupsmesse

Få rabat på din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 12. januar 2020.

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.