Other

Bridenista Bridal Club – For dig, der er bride to beBrudekørsel - Bridenista Bridal Club
Foto: Jakob Boie

Indeholder reklame (ja, vi skal skrive det, selv om vi faktisk mest reklamerer for os selv).

Juhuuu – endelig. Vi har arbejdet på det længe, og vi har næsten ikke kunne vente til vi blev færdige. Men nu er den her: Bridenista Bridal Club!

Vi har skabt fordelsklubben til dig der skal giftes. Det har vi gjort fordi vi ønsker at hjælpe dig i din bryllupsplanlægning og få mest muligt ud af dit bryllupsbudget usanset om det er på 20.000 eller 200.000.

Vi vil elske at have dig som medlem i vores klub. Ja, vores, for det er både din, min og alle de andre brudes klub. Vi er helt klart den største (og første) fordelsklub for brides & grooms-to-be, hvor du får adgang til vores landsdækkende netværk af dygtige bryllupsbutikker. 

Bridenista Bridal Club - Vielsesringe
Foto: Jakob Boie
Bridenista Bridal Club - gæstebog

Hvad er det nu for noget? tænker du måske… prøv at tænke Club Matas, Club H&M, Biografklub Danmark… ja der er masser af klubber, men der er bare ingen præcis til dig som brud. Før nu!

Det er helt unikt at være kommende brud, og det er ikke hverdagsting du skal bruge. Næ, du skal jo holde dit livs vigtigste fest, dit bryllup. Og selvom du måske har sat et beløb af som du kunne købe en bil for, ja, så kan det stadig godt være svært at få alt det du drømmer om. Derfor har du brug for en fordelsklub med speciale i bryllupper, og det har vi i Bridenista Bridal Club. Vi har mere end 15 års erfaring og har planlagt mere end 250 bryllupper. Så vi ved altså ALT om at planlægge bryllup….særligt hvor du finde de bedste butikker, og hvordan du får den bedste pris.

Det er det, vi har samlet til dig i klubben. Alle medlemsbutikker er håndplukket af os, og vi forhandler hver måned nogle helt særlig tilbud hjem, som KUN du som klubmedlem får.

Læs mere om Bridenista Bridal Club HER!

Bridenista Bridal Club - bryllupskage
Foto: Jakob Boie

En af de mange fordele, du får i klubben, er at du kan optjene point på alt lige fra kage, over kjole til fotografen. Ja, ALT hvad du køber hos medlemsbutikkerne. Faktisk virker det præcis som i de andre klubber du kender, hvor du optjener point. Jo mere du shopper, jo flere point optjener du. 1 point er = 1 kr. så det blive hurtig til rigtig mange penge. 

Og hvad kan du så bruge pointene til? Til alt det du enten ikke troede der var plads i til i budgettet, det som du måske har sparet væk eller ligefrem til at give ekstra luft på kontoen til livet før og efter brylluppet.

For alle de dejlige point du optjener, kan bruge til at betale med hos hvilken som helst af de mange medlemsbutikker. Det svarer lidt til at have et gavekort til et shoppingcenter, som du kan bruge i alle centres butikkerne, selvom de ikke har andet til fælles end at de ligger i samme shoppingcenter. Så ja, man kan måske næste sige at vi har skabt Danmarks første online bryllups-shoppingcenter. Fedt, ik?

Hvis du bliver +Club medlem får du også adgang til nogle helt vilde tilbud! Du kan spare op til til 70% på udvalgte varer. Hver måned kommer der nye Rewards, så du kan altid bruge de point du optjener. Der en masse andre fordele såsom bryllupsevents, planlægningstool, invitation til shoppingevents med forskellige pop-up shops og meget mere. Men alt det, må du tilmelde dig klubben for at få del i ;o)

Bridenista Bridal Club - brudepar kysser
Foto: Jakob Boie

XOXO

Stine og Kamilla

PS: alle billederne her er af fotograf Jakob Boie, og han er naturligvis også med i klubben. Så hvis du booker ham til dit bryllup, så opsparer du points, du kan bruge til ekstra luksus til dit bryllup.

Related Post

Påvirker Coronavirus mit bryllup?

Hvilke konsekvenser har coronavirussen for dit bryllup? få vores råd til at tackle det her.

Brudens dag 4. marts i Aarhus

Til eventet Brudens dag i Aarhus kan du se de flotte skræddersyede brudekjoler fra Buch Couture.

Du er førstevælger – få 60% rabat på entré

Få 60% rabat din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 13. september 2020.

Get the look fra Løvens hule

Se looket fra Løvens hule her og hvormange du kan spare som medlem.

Forkæl dig selv med bride-to-be gaveæske

Kom godt i gang med din planlægning med en bride2be gaveæske.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.