Other

BIG NEWS: Bliv gratis medlem i Bridenista Bridal ClubFoto af Lasse Lagoni

I dag har vi store nyheder til dig, men først:

1. Gå ud i dit køleskab og find champagnen frem.

2. Åben flasken – du behøver ikke glas – du drikker bare af flasken 😉

3. Så læser du dette: HURRA  – du kan nu blive GRATIS medlem af Bridenista Bridal Club. SKÅÅÅL

Vi er så glade for at kunne præsentere dig for den kæmpe nyhed det er, at det nu er GRATIS at blive medlem af Bridenista Bridal Club. Og det kunne ikke være lettere at komme igang.

Så nemt er det:

– Download appen “Bridenista”

– Opret dig som medlem med navn og email

-Så er du igang og kan straks blade rundt i butikker, inspiration og en masse andre bryllupslækkerier. Men tjek det selv ud.

Men hvad får du ud af at blive medlem?

Der er dyrt nok i forvejen at holde bryllup. Også selvom du måske har et budget du kunne købe en mindre bil for, så kan det alligevel være svært at opfylde alle drømmene. For som et af vores søde medlemmer Henriette med instagrankontoen @minbryllupsbog skrev om klubben: “Et bryllup er dyrt så hvorfor ikke spare, hvor man kan”. Tak Henriette, det er præcis derfor vi har startet Bridenista Bridal Club.

Men er vi så klub kun for sparebryllupper? Nej, her må vi skuffe dig. Vi er tværtimod er en klub, der giver dig mere BRYLLUP for pengene. Du optjener nemlig point, når du shopper til dit bryllup hos vores medlemsbutikker – præcis som du kender det fra f.eks Club Matas eller Club H&M. Så du optjener egentlig point på noget du alligevel skulle købe til brylluppet – f.eks din brudekjole. Jo flere ting du køber, jo flere penge optjener du som point.

Ved et bryllup med et gennemsnitligt budget kan du optjene mellem 2.000 og 8.000kr som point, alt efter hvormeget du shopper hos medlemsbutikkerne. 1 point  er = 1 kr. som du kan shoppe løs for blandt vores mere end 45 landsdækkende medlemsbutikker.

Det er nu helt gratis at blive medlem og optjene point.

Du får samtidig masser af inspiration til dit bryllup og helt automatisk tips om de bedste tilbud, de nyeste produkter, events og meget andet. Men det ser du, når du downloader appen :o)

Gå ind i App Store eller Google play og hent “Bridenista” app og så er du klar til at få endnu flere af dine bryllupsdrømme opfyldt.

Vi glæder os til at have dig med på din rejse frem mod brylluppet.

Lots of love,

Kamilla & Stine

Related Post

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

8 must-dos til perfekte bryllupsbilleder

Hvordan får du det helt perfekte billede af dig i kjolen og ikke mindst alle de lækre detaljer du har drømt om i månedsvis...

At være en god værtinde

Vi kender vel alle overskudsværtinden: Hende som ser helt afslappet ud, og hvor håret og makeuppen sidder perfekt....

Ægte bryllupshistorier: Lotte og Christian vol. 1

Nu er det nu…. 365 dage til brylluppet... Følg med i Lotte og Christians bryllupsplanlægning helt frem til deres bryllupsdag om 1 år.

En Bridenistas bryllupshistorie – ægte bryllupper

I dag starter vi en helt ny serie her på bloggen med ægte bryllupper, hvor vores dejlige Bridenistabrude deler deres drømme, tanker, kreative løsninger, sjove påfund og lækre detaljer.

Få ekspertråd LIVE på Facebook og Instagram

Du får vores bedste ekspertråd LIVE, når vi sender på Facebook og Instagram en gang om måneden. Vi besøger medlemsbutikkerne landet over og giver dig...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.