Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/vaultpress/vaultpress.php on line 728

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/icanboogie/inflector/lib/inflections.php on line 350

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bridenista.com/public_html/wp-content/plugins/leadpages/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Message/MessageFactory.php on line 197
8 must-dos til perfekte bryllupsbilleder - Bridenista

Other

8 must-dos til perfekte bryllupsbillederÅh, vi elsker bryllupsbilleder, og det er sikkert også noget af det, som du er aller mest spændt på: at få de der helt perfekt billede af dig i kjolen, hvor du aldrig har set smukkere ud og hvor alle de lækre detaljer du har drømt om og planlagt i månedsvis kommer til live.

Endelig kommer billederne fra fotografen (for ja, der går ofte nogle uger før fotografen har redigeret dem alle og leverer dem til jer) og så…………….AGHHHHH!! Hvorfor har fotografen ikke set det? På billedet på vej ud af kirken, er slæbet krøllet helt sammen, den ene brudpige lukker øjnene på fællesbilledet, slipset sidder skævt, skjorten stikker op af bukserne, og der er kun ET billede (ET BILLEDE!!!) af brudebuketten!!!! ØØØØVVVV.

Det er næsten ikke til at bære, hvis billederne ikke er som forventet. Men er kvaliteten på billederne i orden, ja så har fotografen gjort sit arbejde. For alt det andet – altså det der har med motivet at gøre – er faktisk ikke fotografens ansvar. WHAT!!! Ja, det lyder måske lidt skørt, for vi er efterhånden så vandt til at se på de her helt perfekt billeder på Pinterest, Instagram og Facebook. Men det du ikke kan se på det her perfekte biller på de Sociale Medier, er det team af stylister, rekvisitører, lysfolk osv. som er med til at skabe de “perfekte” billeder.

Så at være en dygtig bryllupsfotograf kræver at man udfylder samtlige af disse roller for at kunne  “skyde” det perfekte bryllupsbillede. Der er stor forskel på at tage billeder af et stylet billede og så tage billeder af ægte bryllupper.

Selvom i har hyret en virkelig dygtig bryllupsfotograf, kan du faktisk hjælpe din fotograf lidt på vej og sikre, at billeder bliver som du drømmer om.

Her vores 8 must-dos til perfekte bryllupsbilleder:

1 – Forventningsafstem med jeres fotograf. Sørg for at i har en helt klar aftale om, hvad der er vigtigt for jer at have billeder af og vær helt sikker på hvor mange billeder i modtager bagefter og i hvilket format.

2 – Tænk baggrund. Besøg det sted i forventer at få taget bryllupsbillederne og undersøg, hvor der er smukke baggrunde – ja, baggrunde – for I er jo motivet! De bedste baggrunde er ofte rolige flader, og i kontrast til de farver i har på. Er i klædt i klassisk hvidt og sort, dur en hvid væg ikke. Brudekjolen vil gå alt for meget i ét med baggrunden, og det samme gælder for en mørk baggrund, hvor han i sort eller mørkeblå hele vil forsvinde.

3 – Lav en must-have liste over motiver, som i bare VIL have. Sørg for den ikke bliver alt for lang, men hvis det er vigtigt, at i får nogle helt særlige billeder fx med alle brudepigerne eller med hver af jeres forældre, søskende eller hunden.

Invitation fra Cloud Celebration

4 – Husk invitationerne! Det er en klassiker at glemme at få flotte professionelle billeder af jeres invitation. Den er jo sendtud  månedsvis før og er faktisk slet ikke med til brylluppet. I kan evt. sende et helt sæt til fotografen af alt lige fra “save the date”, invitation og bordkortnene, så han/hun på forhånd kan lave et af de lækre stylede “flat lay” billeder (altså dem der er taget ovenfra, som vi alle savler over på Instagram).

 

5 – Har i hyret en fotograf til at følge jer hele dagen, så sørg for, at han/hun har tidsplanen, OG at der er tid imellem de ting i har planlagt, så fotografen kan nå at være “et skridt foran”. Så kan fotografen nå at tage billeder af bordene inden middagen, og der er tid til både at tage klargøringsbilleder af brud og følge samt af gommen, der venter i kirken.

6 – Backdrop, backdrop, backdrop. Vi har desværre set det alt for ofte! Man falder for et festlokale med smuk udsigt, og placerer brudeparret lige midt i det store vinduesparti med den aller bedste udsigt… og efter brylluppet er ALLE billeder fra middagen modlysbilleder, hvor man INTET kan se af jer. Eller også er der INGENTING bagved jer, andet end væg – og det giver nogle ret kedelig billeder (og tænk lige tilbage på punkt 2 angående en hvid væg og brudekjole….nej, vel) Så tænk over og planlæg jeres bedste backdrop – ikke kun til bryllupsbillederne, men også til middagen, når i skære kagen, når i danser brudevals osv.

7 – Få alle de flotte detaljer med. I har sikkert planlagt en masse lækre finesser, sjove eller søde ting til hinanden eller jeres gæster, eller ting som familie eller venner har lavet til brylluppet. Dem kender fotografen ikke kender til, så vil i sikre, at de kommer med på billederne, så lave en liste og aflever til fotografen i ugen op til brylluppet, så han/hun kan bruge den som tjekliste på dagen.

8 – Vælg en fotoassistent. Det kan en perfekt opgave for en af dine veninder eller hvis du har voksne brudpiger. Hun skal være den der sørger for at dit hår og din kjole sidder perfekt, at hans butterflyt ikke sidder skævt og at brudebørnene ikke har snotnæser. Hun skal også assistere, når i får taget de officielle bryllupsbilleder, og fortæl gerne jeres fotograf om at i stiller en assistent til rådighed – for så kan fotografen planlægge at tage up-light skærme med (de der store folie skærme du kender fra fotosstudier), som jeres assistent kan holde. De giver det perfekt lys til ansigtet – selv på mørke steder, som fx under et træ, i en port eller inde i bryllupsbilen.

Vi håber du får de helt perfekte bryllupsbilleder du drømmer om. Har du lyst til at dele dem med os på Bridenista, til inspiration for andre brides-to-be, så send et par stykker til os på hello@bridenista.com – så kan de være at vi udvælger netop dit bryllup til at blive featuret i en af vores smukke lookbooks. Vi glæder os til at se dine flotte bryllupsbilleder.

Related Post

Påvirker Coronavirus mit bryllup?

Hvilke konsekvenser har coronavirussen for dit bryllup? få vores råd til at tackle det her.

Brudens dag 4. marts i Aarhus

Til eventet Brudens dag i Aarhus kan du se de flotte skræddersyede brudekjoler fra Buch Couture.

Du er førstevælger – få 60% rabat på entré

Få 60% rabat din billet til bryllupsmessen i Nordsjælland 13. september 2020.

Get the look fra Løvens hule

Se looket fra Løvens hule her og hvormange du kan spare som medlem.

Forkæl dig selv med bride-to-be gaveæske

Kom godt i gang med din planlægning med en bride2be gaveæske.

10 must-have bryllupstraditioner

Et bryllup er nok den begivenhed i livet som har fleste traditioner, og bryllupstraditioner er også det, der gør det fantastisk at holde bryllup.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.