Other

Undgå stress – bliv stylet hjemmeIndeholder reklame (men det er noget der virkelig kan hjælpe på din bryllupsdag, derfor skriver vi om det).

Dagen er endelig kommet – din bryllupsdag! Det er absolut dagen, hvor du skal være den smukkeste udgave af dig selv. Men din bryllupsdag kan opleves meget stresset – fik I ordenet det hele i går? Fik du give alle de vigtige beskeder videre? og du vil gerne have at alt er perfekt på dagen, ikk´? Du har formentlig ikke lyst til, at du er den der kommer sidst i rækken, når det handler om at få sat hår, lagt makeup og få den kjole på som du har drømt om at bære i flere måneder.

Det er ikke rart at være stresset på din bryllupsdag, og en af dine prioriteringer bør være at eliminere alle ting, der unødigt vil stresse dig. Vores erfaring er at skulle afsted til frisøren for at få sat hår og så videre til kosmetolog for at få lagt makeup kan være et voldsomt tidspres. Men det er faktisk en af de ting du nemt kan tage af listen med potentielle stressende ting på dagen. Du kan booke en makeupartist og en hårstylist, der kommer til dig. Makeup Your Wedding tilbyder netop den service, at de kommer hjem til dig, hvor du har overnattet eller der hvor det passer dig. Det er uanset, hvor i landet du befinder dig! Det er en behagelige måde at starte din bryllupsdag på, for der venter dig en lang dag forude, og så du undgår stress og tidsspild.

Makeup Your Wedding er et team, og skal dine brudepiger, mor og svigermor styles samtidig, ja, så kommer flere hår- og makeupartister fra Makeup Your Wedding ud sammen.

En brudefrisure, der er lavet på baggrund af håndværk og stor passion har formen og holdbarheden i fokus. Dvs. den er flot fra alle vinkler, og den holder hele dagen og natten med. En professionel makeup holder længere og fremhæver dine naturlige træk. Det er blandt andet de ting som en professionel artist kan vejlede i og selvfølgelig også i forhold til pynt, blomster, slør, ideer, mode og skaber helhed mellem makeup, kjole og hår.

Alle artister hos Makeup Your Wedding har minimum en 4-årig frisøruddannelse eller et grundigt kursus i styling af hår på Hår Akademiet, hvor der stilles høje krav til netop brudefrisurer, så du er i gode hænder.

Makeup Your Wedding er med i Bridenista Bridal Club, hvilket betyder, at du som medlem opsparer points, som du kan handle for i alle medlemsbutikker. Du melder dig ind i Bridenista Bridal Club HER.

Related Post

Blød hud med hjemmelavet bodyscrub

Lær hvordan du laver lækre bodyscrubs så du får smuk og blød hud på bryllupsdagen.

Bridenista tester: Kamilla på LCHF kickstart

Bridenista tester: Lækre lokker – et must for succesfuldt brudehår

Sådan sætter du fake lashes på

Ginger goodness – hold forkølelsen væk

Bridenista tester! LCHF kur

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.