Other

Bridenista tester! LCHF kurFør du læser dette, så skal du lige vide, at du får vores oplevelser og resultater i de kommende uger. Glæd dig.

Sommeren er tæt på og en del kommende brude, skal snart hoppe i deres livs kjole og have taget billeder de skal se på resten af livet. Det at slanke sig og træne sig af med mormor-armene kan føles som en meget vigtig ting.

Men hvor starter man? og hvad virker? Det vil vi på Bridenista gerne hjælpe med at finde ud af, så vi har meldt os som prøvekaniner. Vi har siden januar testet en kur, som en af Danmarks største madbloggere har udviklet.

Vi indrømmer – halvdelene af Bridenista-teamet har ret meget for meget på siddebenene, og den anden Bridenista halvdel er fuldstændig sukkerafhængig. Så hvad er bedre end at teste det på os selv?

LCHF kickstart er et forløb på 4 uger, og det er lige os – for det er ONLINE. Piv nemt! Det hele kommer på mail og alle opskrifter, indkøbslister, og madplaner ligger online lige til at gå til. Det er lige i Bridenista-ånden.

Det er Jane Faerber, som er indehaver af madbanditten.dk som er skaberen af programmet. Hun har virkelig gode resultater, og det kan vi lide at høre. Over 800 har hun haft igennem sit slankeforløb LCHF Kickstart, næsten 92% af dem med succesfuldt vægttab og en masse positive “bivirkninger” såsom mindre sukkertrang, bedre søvn og lavere kolesteroltal. What’s not to like!

Så det skal vi selvfølgelig prøve! For sådan er det hos Bridenista – vi anbefaler det ikke med mindre vi selv har prøvet det! Så selvom 50 % af team Bridenista ikke er overvægtig, så kan lidt ekstra sundhed aldrig skade.

Vi er faktisk allerede igang. Vi startede d. 8. januar og det går rigtig fint, selvom det er en hård ting for kroppen at skifte fra at forbrænde sukker og kulhydrater til at leve af grønt, kød og fedt! ja, FEDT! Du hørte rigtigt!

Fedt er faktisk nøglen i den kostretning kuren introducerer – eller kickstarter – dig til. LCHF – low carb, higt fat. Indtil viderer har det være noget grænseoverskridende at skulle spise så meget fedt, når vi altid har hørt at fedt er det man absolut ikke må spise, hvis man gerne vil tabe sig.

Men Janes forklaringer med at “omvende” kroppen til at forbrænde fedt istedet for kulhydrater, giver god mening. Hvis man så samtidig er i kalorieunderskud (fordi vi udelader kulhydrater fra kosten), så forbrænder kroppen bare videre på fedt – men nu det fedt, der er lagret på din krop. Det kan vi lide at høre. Og så smager smør, fløde og fedtmarmoreret kød bare bedre. Så ud med bollerne og ind med smørret!

De førstes dage har været lidt hårde at komme igennem fordi kroppen carp crasher (ja, det hedder det faktisk). Men Jane skabt et forløb, hvor hun hjælper og holder os i hånden hele vejen.

Til forløbet høre også en Facebookgruppe hvor Jane svarer på alt, hvad vi har af spørgsmål – og hvor de andre deltagere på holdet hjælper og støtter hinanden. Det glæder vi os til at følge med i.

Forløbet tager 4 uger og nogle af de tidligere deltager har opnået vægttab på op til 10 kg i den periode. Så vi er spændt på at se, hvad vi kan opnå på 4 uger.

Næste forløb er til maj, og inden holdet starter vil vi dele alle vores resultater – så du kan beslutte om kuren er noget for dig.

Og nu morgenmaden – hakkebøf med mayonaise og grønt – YES.

Velbekomme

Stine

Her kan du læse om Kamilla på LCHF Kickstart.

Related Post

Blød hud med hjemmelavet bodyscrub

Lær hvordan du laver lækre bodyscrubs så du får smuk og blød hud på bryllupsdagen.

Undgå stress – bliv stylet hjemme

Læs her, hvad Makeup your wedding kan hjælpe dig med på bryllupsdagen.

Bridenista tester: Kamilla på LCHF kickstart

Bridenista tester: Lækre lokker – et must for succesfuldt brudehår

Sådan sætter du fake lashes på

Ginger goodness – hold forkølelsen væk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.