Other

Will you be my bridesmaid?Reklame (men vi er altså vilde med det, ellers ville vi ikke skrive om det).

Skal du have brudepiger til dit bryllup? Hos Bridenista er vi vilde med ideen om at have brudepiger – også de voksne brudepiger.

Men hvordan kan du på en kærlig og overraskende måde spørge dine tætteste veninder om de vil være dine Bridemaids? Der finde mange forskellige måder at gøre det på, men der er ingen tvivl om, at uanset hvordan du gør det, så vil du være med til at sprede lidt mere kærlighed, når du spørger.

Det fine armbånd fra ”Støt Brysterne” i gaveæske, er du med til at støtte en vigtig sag. Du kan vinde dem HER.

Samtidige passer evighedstegnet så fint i symbolikken om, hvor vigtige og hvor meget du holder af dine veninder. På en fin og enkelt måde fortæller du, hvorfor det vil være en helt særlige ære, at de netop bliver DINE brudepiger.

Du kan også gå ALL IN og lade armbåndet indgå i en bridemaids gift box, hvor du tilfører flere forskellige lækre ting til dine kommende brudepiger. De fineste æsker, med denne tekst, vil uden tvivl, få dine veninders hjerter til at smelte.

Du kan tilføje lige præcis det, som du ved, at dine veninder vil elske! Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan putte i de fine æsker. Besøg Festissimo, hvor du finder både de fineste små æsker, sløjfer, sugerør, slikposer og meget, meget andet du helt sikkert kan bruge.

Du kan også ”fri” til din brudepige med en vaskeægte slikring med masser af glimmer i guld og lyserød – og selvfølgelig også konfetti fra Festissimo.

Er du i stedet i det kreative kagehjørne, kan du også bage nogle kager – måske dine veninders ynglingskager? Hvem kan stå for disse fine muffins og macarons fra Nutmeg Cake Design? Eller bag dem selv og pynt dem med blomster i pastelfarver.

Sæt prikken over i´et på dit ”frieri” og aflevere dine fine ”Will you be my Bridsmaid” giftbox til dine veninder med de smukkeste balloner fra Festissimo. Så er vi sikre på, at dine brudepiger siger YES!

Produkter fra:

Støt Brysterne armbånd fra Kræftens bekæmpelse / Favour boxes, konfetti & balloner fra Festissimo / Store æsker fra Søstrene Grene / “Be my Bridesmaid” kort fra Bridenista – er du medlem af Bridenista Bridal Club kan du rekvirere kort ved at skrive en mail til os på hello@bridenista.com (max 5 kort pr medlem. Så længe lager haves)

Related Post

Pant party polterabend

Vi har været til pant party. Hvad det er, kan du læse her!

Offroad polterabend

Er du ved at arrangere din venindes polterabend? Og i tvivl om hvad I skal lave? Så har vi et forslag - køre offroad i Land Rovers. Det er virkelig sjovt!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.