Other

Offroad polterabendEr du ved at arrangere din venindes polterabend? Og i tvivl om hvad I skal lave? Så har jeg et forslag – køre offroad i Land Rovers. Det er virkelig sjovt!

Jeg har været på Tirsbæk gods ved Vejle og køre med Janni Grensteen. Hun er den eneste kvindelige Land Rover Experience instruktører i Danmark og én ud af kun fem kvindelige Lead Instructors i verdenen – og det synes vi hos Bridenista er vildt sejt, så jeg valgte naturligvis at køre med Janni.

Måske vil du straks tænke, at det er mest egnet til gommens polterabend, men der tager du fejl – dette er helt sikkert også for piger. Det er ikke kun for de vovede eller fartglade; alle kan køre, man skal bare have kørekort og selvfølgelig være ædru, så planlæg dagen, så I kører som en af de først ting.

Indrømmet – jeg er slet ikke nogen vovehals, så jeg var på forhånd noget skeptisk. Men jeg havde en helt forrygende oplevelse.

Jeg havde forestillet mig, at vi skulle køre stærkt, men det gør man egentlig ikke (eller også er det bare når jeg kører det foregår i laaangsooomt tempo??). Tilgengæld så hælder bilen kraftigt til både den ene og den anden side, stejlt op og stejlt ned. For ikke at sige de gange den skrider ud pga. alt mudderet her i efteråret. Lige når jeg tænker, at nu er katastrofen nær og bilen falder ud over kanten, så klarer jeg det naturligvis med Jannis rolige og tålmodige vejledning. Så kom jeg helskindet hjem igen og en stor oplevelse rigere.

Lidt nyttige facts, når I planlægger polterabend:

Man kører normalt mellem en og tre timer, men fortæl hvor meget tid i har, så bliver det tilpasset til det. I skal være min. 2 personer, og I kan være 20 ude at køre af gangen, fordelt med 4 personer i bilen ad gangen ud over instruktøren, og så roterer I så alle kommer til at køre. Er I flere kan I kombinere med andre aktiviteter fx lerdueskydning.

Instruktøreren fortæller og forklarer omkring bilen og terrænkørsel undervejs på turen og demonstrerer det på en bane, og efterfølgende kører I selv på skift. Der køres på forskellige spor i skoven ved Tirsbæk gods. Der er alle mulige former for udfordringer: dybe hjulspor, nedkørsler, opkørsler, sidehældning og gode ujævne spor og alt efter årstiden kan det være meget vådt, fedtet og glat eller helt tørt og fast.

På godset er der Restaurant Slotsstalden, hvor I kan spise frokost. I skal booke bord direkte hos restauranten. Land Rover Experience kan også sørge for sandwich. I er velkomne til at tage madkurve med, som det er oplagt at spise nede ved vandet, hvor der er borde og bænke, og så kan I samtidig nyde den smukke udsigt over fjorden.

www.landroverexperience.dk

God tur

Kamilla

Piiist…hvis du er brud og gerne vil ud og køre på din polterabend – hvordan får du så gjort din maid of honour opmærksom på det? Del opslaget her på Facebook, så hun ser det. 

Related Post

Pant party polterabend

Vi har været til pant party. Hvad det er, kan du læse her!

Will you be my bridesmaid?

Se vores hyggelige bud på hvordan du spørger dine veninder.

1 thought on “Offroad polterabend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.