Inside

Foredrag om bryllupsplanlægning og -stilVi ved hvad, der skal til for at skabe det perfekte bryllup både hvad angår stilen og planlægningen. Det er lige netop DET der er vores speciale.

Du har nu muligheden for at invitere dine brude eller brudepar ind i dine virksomhed, og så kommer vi fra Bridenista og holder foredrag.

Tilsammen har vi, Stine og Kamilla, 30 års erfaring indenfor livsstil og bryllupper, og vi tør slet ikke sætte tal på det antal af bryllupper og events vi har arbejdet med igennem årene (men bare mellem os, så er det nok omkring de 350).

Den viden vil vi gerne formidle videre til brudene og brudeparrene i din bryllupsvirksomhed, så du kan hjælpe dem til at få præcist deres drømmebryllup.

Du kan booke os til at komme ud i din butik eller bryllupsvirksomhed og holde foredrag om bryllupsplanlægning og -stil. Vi har efterhånden holdt foredrag landet over med udgangs punkt i at alle fortjener deres drømmebryllup.

Foredraget kan indeholde:

  • bryllupsplanlægning: Vi giver vores bedste tips & tricks til at få den perfekte bryllupsdag.

&

  • bryllupsstil: Vi guider brudene gennem processen i at finde stilen til deres bryllup og fortæller om de nyeste bryllupstrends.

Stine elsker tal og systemer, så hun har fokus på alt det praktisk i hendes foredrag. Kamilla tænker alt i billeder og derfor byder hun ind med det visuelle. Tilsammen kan vi sætte din virksomhed ind i et bryllupsunivers under vores foredrag, og dine brude vil føle, at de har fået ny viden og hjælp fra dig og din virksomhed. Det er også en oplagt mulighed for dig at til at få omtale i de lokael medier og posts til dine sociale medie konti.

Vi glæder os allerede til at møde dig og dine brude.

For mere info kontakt os på hello@bridenista.com

With love from

Stine & Kamilla

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.