Inside

Det er min fødsesldag i dagHurra! Jeg har fødselsdag i dag, så jeg blev fejret og fik dejlige gaver.

Jeg var faktisk så heldig, at få blomster leveret til min dør – fra Stine. Det var en kæmpe buket i min yndlingsfarve lyserød. Tusinde tak.

Jeg elsker at læse og i år var jeg så heldig at få en del bøger, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Boggaverne inkluderede også slik, som jeg kan tygge mig igennem mens jeg læser.

Af min mor fik jeg denne bog “Verdens grønneste juicer og smoothies” af Mads Bo og en beholder der kan danne vacuum, så vitaminer og mineraler forbliver i juicen. Så fik jeg en ide: jeg laver et lille forsøg – bliver jeg mere bryllupsklar af 2 måneder med juicer og smoothies hver eneste dag? Baseret på grøntsager vel at mærke. At lave juicer på frugt er ret nemt, men at lave dem på grøntsager synes jeg tilgengæld er lidt svært. Så mon ikke Mads Bo hjælper på vej.

Følg med når jeg løbende holder dig opdateret på, hvordan det går.

1 thought on “Det er min fødsesldag i dag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.