Karriere

Vi søger 2 praktikanterHos Bridenista er vi i en rivende udvikling, og derfor søger vi 2 praktikanter. Læser du eksemplevis markedsføringsøkonom, e-designer eller PB i international handel og markedsføring? Så se med her.

Vi er Danmarks hurtigst voksende fordelsklub for brudepar, og vi søger 2 engagerede praktikanter indenfor marketing.

Hos os vil du få lov at omsætte din teoretiske viden til praktiske opgaver og hurtigt se resultaterne af dit arbejde.

Vi søger praktikanter som vil elske at arbejde med brudepar og Danmarks bedste bryllupsleverandører. Du skal kunne lide et højt tempo og befinde dig godt med at levere mange små projekter ofte, i stedet for et samlet stort. Du skal være vandt til at begå dig online og have flair for sociale medier. Det er en fordel hvis du er visuel orienteret og er god til at tale med mennesker, og har en høj grad af æstetisk sans. Hvis du har en personlig interesse i fotografering, fashion, beauty eller mad er det en fordel.

Vi søger 2 praktikanter.

ØST: Det ene praktikforløb er med base i Solrød syd for København, og du til blive tilknytte Stine. For dette praktikforløb er det en fordel, hvis du kan lide tal, skemaer og måske har en lille interesse for programmering.

Du vil have fokus på:

 • Udarbejdelse at interne og eksterne analyser af virksomhedens målsætning om lancering af nyt koncept.
 • Planlægning og projektledelse af shoppingevents for brude samt PR og salgsevents for nuværende og kommende samarbejdspartnere.
 • Økonomi opgaver herunder budgetter for events, fakturering, tilbud m.m.
 • Varetage salg og kundekontakt til samarbejdspartnere.
 • Udvikle og iværksætte kampagner med digital markedsføring særligt på de sociale medier og via e-mail marketing samt udvikle kommunikation hertil i tekst, billeder samt video.

VEST: Det andet praktikforløb er med base i Fredericia, og du vil blive tilknytte Kamilla. For dette praktikforløb er det en fordel, hvis du elsker at tage billeder og er kreativ.

Du vil have fokus på:

 • Udvikle og iværksætte content plan til sociale medier i forhold til virksomhedens målsætning og interessenter.
 • Udarbejde strategi og varetage kommunikation til medlemmer i tekst, billeder og video.
 • Facilitere virksomhedens visuelle udtryk bl.a. ved styling af billeder og grafisk materiale.
 • Konceptudvikling og afholdelse af medlemsevents.
 • Arbejde med trends og strømninger i branchen og videreformidle det til kommende brude som brugbare værktøjer via sociale medier og nyhedsbreve.
 • Facilitere virksomhedens samarbejder med ambassadører og influencers.

For begge praktikforløb gælder det at de skal være mindst 2 måneder.

Om os – Bridenista. 

Vi er et online bryllupsunivers, men hovedforretningen er vores fordelsklub for brudepar, Bridenista Brial Club, hvor man som brud(epar) melder sig ind for at får gode tilbud, blive en del af vores community og optjene point på alt, hvad man køber til sit bryllup. På Bridenista.com blogger vi om alt til bryllupper. I klubben arbejder vi tæt sammen med vores landsdækkende partnernetværk af bryllupsbutikker, hvor vi udvikler content, laver events og markedsfører deres gode tilbud via vores app til medlemmerne (brudepar). Desuden er vi altid på udkig efter at indgå samarbejde med nye butikker og dermed udvide netværket af medlemsbutikker. Markedsføringsmæssigt er vi meget aktive på sociale medier, hvor vi hele tiden laver kampagner for at tiltrække nye medlemmer og partnere.

Vi er en lille, men spændende virksomhed med fuld fart på. Vi er to co-founders; Kamilla er placeret i Fredericia og Stine i Solrød, syd for København. Så vi er en virksomhed hvor alt foregår online, og vi er vandt til at arbejde remote. Ved begge praktikforløb er der rig mulighed for at arbejde hjemmefra, så kommer du langvejs fra, er det ikke noget problem.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at sende en mail på hello@bridenista.com

Vi håber at høre fra dig.

Ansøgninger sendes til: hello@bridenista.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.