Other

Urban bryllupsvenue i KøbenhavnVEGA er et helt unikt sted og derfor valgte vi også at holde Bridenista Bridal Shower i de historiske lokaler.

Du har også mulighed for at holde bryllup på VEGA, og vi har stillet nogle spørgsmål til VEGA som måske kan hjælpe dig til at finde frem til og det er stedet for jeres store dag.

VEGA er med i Bridenista Bridal Club, og her kan du se eksempler på hvormange point du kan optjene som medlem.

Hvad skal brudepar huske på, når de planlæggerhvor de skal holde brylluppet?

Det er vigtigt, at huske på, at lægge ansvaret fra sig og stole på/trygge ved, at vi sørger for det bliver en fantastisk dag.

Hvad elsker brudepar mest ved jeres lokaler?

Brudepar elsker vores arkitekttegnede historiske lokaler, som ligger placeret midt på Vesterbro. Det er et privilegie, at kunne have stedet for sig selv.

Hvordan vil du beskrive jeres unikke islæt?

Det er klart historien bag Folkets Hus og VEGA, som beskriver os som koncertsted, men også venue. Kunne husets vægge tale, ville generationer af store taler, listige hvisk, vilde diskussioner og kuldegys-fremkaldende sangstemmer danne en myriade af historier fra et hus, der har samlet københavnerne, musikerne, politikerne, kunstnerne, festfolket, høj som lav på tværs af syv årtier. Historierne driver nemlig ned af Vilhelm Lauritzens perfektionistiske palisandertræspaneler gør det VEGA til et af landets mest magiske venues.

Hvilket af de bryllupper I har afholdt for et brudebar er I mest stolte af?

Vi er utrolig stolte af et bryllup, som vi havde i 2018 for brudeparret Theresa og Kasper Blank Schjønning. Vi havde receptionen på et af Store VEGAs trappeløb og med indgang fra Store VEGA foyer. Derefter gik gæsterne i vores Lounge lokale, hvor Rødder serverede skøn mad på de flotte borde dækket af A Table Story. Efterfesten foregik i Ideal Bar, hvor der var dj, dans og natmad.

Hvordan skaber I en unik oplevelse for jeres brudepar?

For at skabe en unik oplevelse, er vi meget opmærksomme/lytter til behov og ønsker. Vi tilpasser også til brudeparret, så langt det et muligt.

Hvad er brudepar mest overrasket over, at I også tilbyder?

Et overraskende element er, at det er muligt at kombinere ens bryllup med en koncert. Det overrasker tit brudeparrene, at dette er en mulighed. Ligeledes bliver det modtaget som en glædelig overraskelse, at man har mulighed for at holde efterfesten i Ideal Bar, hvor der er dømt Club og hyggestemning.

Hvad er det oftest stillede spørgsmål  I får fra et brudepar?

Vores oftest stillede spørgsmål er klart, hvornår vi lukker, hvortil vi kan svare, at vi ingen lukketid har og det derfor er muligt, at feste natten lang.

Hvad ville I ønsker alle kommende brudepar vidste?

Det mest vigtige for os, som kommende brudepar skal vide er, at det er vigtigt, at være tilstede og nyde det/ens dag.

Hvad er jeres 3 bedste råd til par der planlægger bryllup?

Vores tre bedste råd til par der planlægger bryllup: 1. vælg et sted I kan mærke frem for de praktiske omstændigheder. 2. Afstem forventninger ift. budget og dagens program. 3. Hav gerne en kontaktperson/toastmaster/weddingplanner for dagen, så brudeparret intet har at skulle tage stilling til på deres bryllupsdag.

Related Post

GISP! Regn på din bryllupsdag!

Det danske vejr er ikke til at stole på! Vi har netop haft en dejlig sommer med gode solchancer, men nu er der bare regn i vejrudsigten. What to do!

Bryllupsevent i Hinnerup 25. september

Vi glæder os til at se dig den 25. september til en dejlig aften fyld med bryllupsinspiration.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Bridenista Bridal Shower SS19 på MALT i Århus

Se med fra Århus da vi holdt et af et af årets flotteste brylupsevents med brudekjoler, wedding styles, cocktails og ...

Bridenista Bridal Shower SS19 på VEGA

Det var en forrygende aften med masser af bryllupsinspiration og glade gæster, der trodsede regnen udenfor.

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crime

Vi er så begejstrede for vores nye medlemsbutik er næsten mere lyserød end vi er! Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.