Von Haven blomster

Hos von Haven tilbyder jeg smukke og kreative løsninger til alt det du går og drømmer om inden for den blomsterende verden. Jeg vægter meget højt at være ærlig samt levere de flotteste og friskeste varer.

For mig er blomster en fantastisk måde at skabe glæde samt fortælle en historie og skabe en rød tråd. Blomster er forskelle lige som os mennesker, så det er vigtigt de bliver sammensat ligesom vi ønsker det. Jeg kan levere alt inden for blomster til bryllup såsom brudebuket, knaphuller, dekorationer, de små deltajer…

Kærlig hilsen

Camilla von Haven

Camilla von Haven er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Camilla von Haven optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

 

Eksempel på optjening af point:

Brudebuket 2000,- Brudepigebuket mellemstørrelse 1000,- Brudepigebuket lille 300,-  Samlet pris 3300kr – Du opsparer 264 point.

Brudebuket + knaphulsbuket samlet pris 1150,-  Du opsparer 92 point.

Borddekoration pris pr stk fra 350kr. Samlet pris ved 80 gæster fordelt på 10 borde, 3500kr – Du opsparer 280point.

Ovenstånede er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

læs mere om leverandøren her

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

Naturlige bryllupsblomster med et twist

Von haven blomster kan noget helt unikt, og det var derfor vi spurgte Camilla om hun ville lave blomster til vores tre wedding styles til Bridenista Bridal Shower...