Pernille Folcarelli

Pernille Folcarelli har siden 2013 solgt sine billeder og produkter i eget navn. Pernille Folcarellis design starter altid med håndtrykte billeder og værkstedsprøver skabt i hendes atelier i Nordsjælland. Ud fra de håndgjorte originaltryk skabes kollektioner med limited edition-tryk, plakater, postkort, papirservietter, bakker, tapeter og wallhangings i 100% hør.
I Bridenista Bridal Club kan du handle i Pernille Folcarellis webshop.

”Motiverne bliver skabt i hånden i mit værksted, hvor jeg arbejder med forskellige teknikker til direkte aftryk af planter og naturelementer, som jeg udvælger og indsamler i naturen omkring mig.
Med udgangspunkt i de håndtrykte billeder udvikler jeg kollektioner, der tilfører et autentisk, ærligt og harmonisk touch til moderne boliger og rum.
Glæden ved naturen, dens unikke former og iboende ro kan vi alle mødes om – på trods af kulturelle forskelle og tidens trends og strømninger. Naturen går aldrig af mode!”

Kærlig hilsen

Pernille

Designer Pernille Folcarelli er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Pernille Folcarelli optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

sådan brugte andre brudepar leverandøren

læs mere om leverandøren her

Bryllupstema: Hot trend – Farven koral

Koralfarvet er en stor trend i borddækning og indretning lige nu. Vi er vilde med farven og her får du masser af inspiration til dit bryllupstema med nuancer i koral.