Only Cocktail er en premium bartenderløsning, hvor perfektion er nøgleordet for et godt bryllup. Vi befinder os her oppe over skyerne i alle ingredienser i vores cocktails. Vores bartendere er alle top profesionelle og kommer bl.a. fraD’Angleterre, MASH, The Standard, Lidkoeb, og mange andre. Vores founder, Alexander, har gæstebartendet hos The Connaught i London og “Drink” Fort Point i Boston samt The Campbell Apartment i New York. Han har desuden undervist i Masterclass’ hos Let’s Cocktail på Umami.

Vi har rejst rundt for at se nogle af verdens bedste cocktailbarer og hvert år besøger vi London for at hente ny inspiration til vores cocktails i Only Cocktails.

Vi bruger råvarer og spiritus som ikke ses andre steder, og designer desuden – i samarbejde med bruden og gommen – en personlig bryllupscocktail, der matcher temaet.

Only Cocktails er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Only Cocktails optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club.