Endelig kan du leje rustikke plankeborde i Danmark. Smukke plankeborde gør festen autentisk og romantisk – ægte smuk vintage stil.

NORBORD tilbyder udlejning af plankeborde til private fester og firmaevents på hele Sjælland.

PLANKEBORDE TIL PRIVATE FESTER

NORBORDS rustikke plankeborde sætter den smukkeste ramme om enhver privat  fest.

Drømmer du om rustikt vintage tema, er NORBORD det rigtige valg. Vores plankeborde er perfekte til den private fest i naturlige omgivelser i haven, ved havet, nær en ruin eller noget helt femte. De smukke og kraftige planker smelter så fint sammen med havens øvrige farver.

Når plankebordene kombineres med træbænke, sorte stole eller kurvestole fuldendes den rustikke følelse, helt perfekt. Pyntes stole og bænke med hynder, tæpper og skind øger man komforten og den hyggelige stemning og det rustikke tema styrkes og gør festen super flot.

UDLEJNING TIL FIRMAEVENTS OG FUNDRAISERS

Vores smukke plankeborde er særdeles velegnede til firmaevents og fundraisers. De er nemme at håndtere og montere, da bukke og bordplader kommer hver for sig og begge dele kan stables.

Norbord er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Norbord optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

læs mere om leverandøren her

Norbord: Rustik og rå stil til dit bryllup

Norbord design har specialiseret sig i rustikke plankeborde. Og de er så flotte! Derfor ringede vi også til Stine fra Norbord...