Hej!

Jeg hedder Line, og jeg er bryllupsfotograf. 

Jeg elsker at være kreativ med mit kamera, og jeg elsker bryllupper! Stemningen, spændingen, følelserne. Alle de store øjeblikke, og de små. Det er en ære at få lov til at være den, der foreviger dagens mange minder, som I kan kigge tilbage på igen og igen.  

Autentisk er nok det ord, der bedst beskriver min fotograferingsstil. Det betyder, at jeg tager billeder, der er naturlige og ikke virker for opstillede. I vil altså næppe høre mig sige “1, 2, 3 appelsiiiiin”, men i stedet vil I blive sat til at lave små lege, bevægelser, snakke, kysse og kramme en masse. Bryllupsportrætterne er jeres chance for at få en stund for jer selv, så jeg synes det er ekstra vigtigt, at I har det rart med at blive fotograferet. 

Derfor er det også vigtigt, at kemien mellem os er i orden. Jeg er altid klar på at tage en snak over telefonen eller over en kop kaffe, inden I beslutter, om jeg er den helt rette fotograf til jeres bryllup.
Priser fra 4000 kr.

Kærlig hilsen

Line

Line Ida Photography er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Line Ida Photography optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club.