Lash extenstions
Vippepåfyldning

LashPit by Julie

At få vippe extensions eller lash lift har en enorm stor effekt. Det fremhæver dine øjne, giver dig et mere intenst blik og så ser du bare skøn ud uanset om du har fuld makeup eller lige er vågnet på bryllupsmorgenen. Du får simpelthen de smukkeste dådyr øjne med lash extenstion, og så er det yderst praktisk på bryllupsdagen for du behøver ikke mascara og derfor kan du sagtens fælde en tåre uden at mascaraen løber.

Eksempler på optjening af point:

Lash extenstions

Hybrid Eyelash extensions

Hybrid vipper er et mix mellem single og volume og passer perfekt til dig, der ønsker et mere fyldigt og fluffy look men stadigvæk er naturligt. Hvis du ikke har haft vipper på før.

1 time og 50 min. 1049kr. – Du optjener 84 point.

Smukke lange og fyldige øjenvippe extenstions

2D/7D Volume eyelash extensions

Nyt sæt – 2D/7D Volume Ekstra fine vipper extensions vil blive påsat i små håndlavet vifter, som skaber et mere fyldigt og intenst look. En vifte kan indeholde fra 2-7 tynde extensions, man kalder det derfor 2D/7D vipper. En vifte pr. naturlig vippe.

Denne metode er meget skånsom for dine naturlige vipper da man også her, kigger individuelt på hver enkelt naturlig vippe og bedømmer hvor meget vægt den kan bære.

2 timer 1199kr. – Du optjener 96 point.

Lash Lift

Permanent buk af egne vipper holder ca. 5 uger.

50 minutter 399kr. – Du optjener 32 point.

Ovenstående er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.