Smykkedesigner Mai Manniche står bag JEWLSCPH, med designs af ægte smykker i ædelmetal og med smukke funklende ædelstene. I Mais kollektioner er et stort udvalg af de perfekte smykker til bruden – og til gæsterne.

Et tip fra Mai er, at vælge dråbeformede øreringe, der er en klædelig form til ethvert ansigt. Sølv og forgyldt sølv er desuden altid smukt til brudens look. For det ekstra funklende look – så vælg et smykke med hvid topas ædelsten, der funkler som diamanter. Er du til perler, så har Mai Manniche også designet mange smykker med smukke ægte ferskvandsperler – fra helt enkle øreringe til store pompøse diamantøreringe.

Mai har desuden designet en eksklusiv forlovelses- og vielseskollektion LOVING i 14 karat guld med diamanter. En klassisk og tidsløs kollektion, præcis som den skal være.

Noget blåt? Mai kommer også her med et godt tip – vælg et smukt smykke med blå topas ædelsten.

Husk også – et smykke kan bruges igen og igen. Så vælg et smykke der både er smukt til brudekjolen, men som også er cool til et par jeans eller en sort kjole. Det er kun et smykke du på den måde kan bære med dig videre som et smukt minde fra dagen i dit liv.

Er du i tvivl om hvilket smykke der er perfekt til dig og din kjole – så besøg JEWLSCPH’s butikker og få kyndig smykkestyling.

Priser fra 199 kr.

JEWLSCPH by Mai Manniche er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos  JEWLSCPH optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind ved at downloade Bridenista app. det er gratis at være medlem. Du kan læse mere her: Bridenista Bridal Club. 

Eksempel på optjening af point:

 

Halskæde og øreringe

ENCHANTED halssmykke til 1449,- og øreringene 1799,- – du optjener 260 point.

 

PEARLY øreringe med blå topas og hvid topas ædelsten 2699,- du optjener 216 point.

Ovenstånede er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.