Stemninger og detaljer – I mine billeder går jeg efter at fange den stemning og de detaljer der er med til at understrege den opgave jeg har fået.

Forskellighed – Ikke en opgave er ens, og derfor har jeg ikke en entydig skabelon jeg arbejder udfra. Jeg kan have et på forhånd fastlagt udgangspunkt, men dette tilpasses efter dig, dine ønsker og dit behov.

Gennemskuelighed – Dette er et nøgleord for mig. Den pris/aftale vi fastlægger til at starte med indeholder ingen skjulte gebyrer eller andre ubehagelige overraskelser. En aftale med mig skal være gennemskuelig, ærlig og ligetil.

Jeg har arbejdet som fotograf siden 2012, kort tid herefter blev jeg cvr-registreret og etablerede min egen virksomhed, og siden 2015 har jeg arbejdet som selvstændig freelance fotograf. Januar 2018 startede jeg som fotografstuderende i min jagt på altid at blive bedre og udvikle mine kompetencer.

Fotograf Jakob Boie er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Jakob Boie optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club.