Vi er en webshop med fokus på den fineste festpynt af allerbedste kvalitet og indenfor de sidste nye trends. Vi lader os inspirere af skønne mønstre, farver og materialer, og vi håndplukker de bedste varer til alle de skønne festlige lejligheder, som fortjener noget helt specielt.

Ideen til Festissimo opstod ud fra ønsket om at kunne tilbyde det lækreste pynt til bryllup, børnefødselsdag, barnedåb, nytår, Halloween og alle de andre fine fester. På rejser til USA er vi blevet begejstrede over det fantastiske udvalg af unikke, smukke, sjove og anderledes fest tendenser, og vores håb er at kunne præsentere jer for mange af disse skønne sager. Vi importerer en del af vores sortiment fra netop USA, og vi har bestræbt os på at få fat i de helt specielle og lækre varer, som er gået hen og blevet ”must haves”, og som det indtil nu ikke har været let at få fat på i Danmark – f.eks. de ualmindeligt skønne mason jars med udskårne låg og plads til sugerør. Samtidig forhandler vi nogle af de bedste europæiske brands, f.eks. Meri Meri og My Little Day, og vi søger i det hele taget bredt for at finde de fineste ting til de bedste priser.

Festissimo er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Festissimo optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

sådan brugte andre brudepar leverandøren

København, Danmark

læs mere om leverandøren her

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Will you be my bridesmaid?

Se vores hyggelige bud på hvordan du spørger dine veninder.

GIVEAWAY – Støt brysterne