Brudepar på bro foran et slot

Velkommen til min visuelle verden.

Jeg er billedeskaber og arbejder ikke rigtig indenfor, hvad jeg selv synes er normen i bryllupsfotografering; for mig skal være sjovt for jer som brudepar at være med, og mit mål er at I får de bedste billeder der nogensinde er taget af jer. Hele dagen for et brudepar er jo en fest, en oplevelse for livet, og noget I, som par, vil tænke tilbage på resten af livet. Derfor skal I også have muligheden for at huske oplevelsen af at få taget billeder som noget ekstra ordinært.

Et bryllupsbillede skal være unikt og udtryksfuldt. Jeg ikke til de traditionelle opstillede bryllupsbilleder, men er meget mere til at jagte lyset, at grine med jer, og at få jer rundt på mange forskellige steder, så I får en bred variation af billeder, hvor kendetegnet er det naturlige udtryk, og hvor det er tydeligt at I er tilpasse og er jer selv på billederne.

Fælles for alle løsninger hos mig, er at I får de digitale filer, alle billeder redigeres, og I får et lækkert online galleri, hvor I nemt downloader jeres billeder eller deler dem med venner og familie.

Priser for billeder starter ved 7.000kr.

I er altid velkomne til at kontakte mig for spørgsmål eller et uforpligtende møde.

Kærlig hilsen

Brian Lichtenstein

www.bylichtenstein.com

Eksempler på optjening af point hos Brian Lichtenstein:

Brian Lichtenstein - Brudepar bliver gift viet ved havet

Bestiller du fotografering for fx. 13.500kr. – Du optjener 1080 point.

Som medlem af Bridenista Bridal Club optjener du point, når du handler hos medlemsbutikkerne. Download “Bridenista” app og blev medlem gratis. Husk du skal melde dig ind, før du betaler for dit køb.

Ovenstående er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.