Mit navn er Jan, og jeg vil gerne fortælle dig om historien bag BeWooden. Vi kommer fra hjertet af Europa med en drøm om at genskabe skønheden af ægte håndværk, og gøre det muligt for kvinder og gentlemænd at skille sig ud fra mængden uden at skulle sige et ord. Bag dette kom idéen om at producere træ accessories.

Vi tror på, at man igennem personlighed, karisma og stil kan skille sig ud fra mængden.

Ideer til morgengave:

Med en smuk gave med en personlig indgravering. Find den perfekte morgengave til din partner her; en træ-butterfly, et læder-bælte af buelæder, en træ-kortholder eller manchetknapper af træ og sterling sølv.

Alle vores produkter er håndlavede i miljøvenlige materialer. Det er yderst vigtigt for os at kvaliteten af vores produkter er i top, og derfor gennemgår vores produkter altid kvalitetstests for at sikre den høje standard.

Hos BeWooden vil vi altid behandle dig som en del af vores familie. Kvalitet betyder alt for os, og det skal du kunne mærke. Derfor får du livstidsgaranti på alle vores produkter.

BeWooden er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos BeWooden optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

læs mere om leverandøren her

TEST din landsdel: Her kan du få rabat optjent som point

Hvor ligger medlemsbutikkerne? Se placeringerne her.