Baking sins by Lea

Baking Sins by Lea designer kager til enhver lejlighed og højtid: fødselsdagskage, bryllupskage, til konfirmation, til jubilæum – ja, alle typer af fester.

Jeg hedder Lea og er kvinden bag Baking sins by Lea. Oprindeligt er jeg fra Slovenien, men første gang jeg smagte dansk lagkage, var det kærlighed ved første bid. Og sådan begyndte det! 

På mange rejser rundt i Europa oplever jeg ofte mange nye og forskellige smagsoplevelser samt nye kulturer. Fra Paris til Bruxelles, London til Amsterdam. Croissant, pavlova, makroner, smør og ost. Ja, jeg er en stor madelsker!

Hos mig handler det om mere end bare at bestille en kage. Jeg vil meget gerne lære jer at kende, så jeg kan få en god fornemmelse af, hvordan lige præcis jeres drømmekage skal se ud. Det skal ende med en kage, som du er så stolt af, at du har lyst til at vise billeder af den til alle og enhver. Det handler om minder.

Baking sins by Lea er medlem af Bridenista Bridal Club. Når du handler hos Baking sins by Lea optjener du point, som du kan bruge i klubben. Du melder dig ind her: Bridenista Bridal Club. 

Eksempler på optjening af point:

Bryllupskage 60kr pr person / 80 gæster 4.800kr – Du opsparer 384 point.

Bryllupskage 55kr pr person / 80 gæster 4.400kr – Du opsparer 352 point.

Bryllupskage 65kr pr person / 80 gæster 5.200kr – Du opsparer 416 point.

Bryllupskage 45kr pr person / 80 gæster 3.600kr – Du opsparer 288 point.

Ovenstående er eksempler og er ikke nødvendigvis udtryk for totalprisen. Der tages højde for prisændringer, tryk- og regnefejl.

læs mere om leverandøren her

TEST din landsdel: Her kan du få rabat optjent som point

Hvor ligger medlemsbutikkerne? Se placeringerne her.

Få ekspertråd LIVE på Facebook og Instagram

Du får vores bedste ekspertråd LIVE, når vi sender på Facebook og Instagram en gang om måneden. Vi besøger medlemsbutikkerne landet over og giver dig...