Ægte bryllupper

Bliv inspireret af ægte bryllupper og smukke trendy styles blandt vores lookbooks.

Vi har afkodet hver eneste billede for dig, så du kan se hvilke bryllupsbutikker, som har leveret det du ser på billederne. Blot dobbelt klik på billedet og se guiden. Er der link til butikkens profil, kan du se hvor mange point du kan optjene som medlem af Bridenista Bridal Club.

Du behøver ikke længere lede internettet tyndt, men kan blot kombinere det som du bliver inspireret af på Bridenista til dit helt eget personlige bryllupslook.

Du finder alle vores lookbooks her!

Bridenista Bridal Club

Danmarks største fordelsklub for brudepar. Her har vi samlet et landsdækkende netværk af de bedste bryllupsbutikker, hvor du optjener point på ALT, hvad du skal bruge dit bryllup.

Pointene kan du bruge til at shoppe for på kryds og tværs af alle medlemsbutikkerne, og derved spare på dit næste køb og få råd til endnu mere luksus.

Du kan også bruge dine point til at indløse rewards med helt op til 70% rabat på udvalgte varer.

Ved et bryllup med et gennemsnitsligt budget kan du forvente at spare mellem 4.000 og 7.000kr. som medlem af klubben.

Derudover får du adgang til vores lukkede medlemsområde med masser af inspiration, vores letanvendelige budget tool, opdatering på alle de nyeste rewards samt indbydelse til bryllups- og shoppingevents KUN for medlemmer.

Det koster 49,- pr. mdr. men 1. måned er GRATIS og helt uden binding, så du kan prøve det af.

Du kan læse mere om klubben og melde dig ind her! 

Community

Join us i vores Facebookgruppe “Bridenista’s Only” og hyggesnak bryllup med mange andre brude(par). Her kan du også få et godt råd fra vores eksperter – bl.a. en tidligere bryllupsarrangør med erfaring fra mere end 250 danske bryllupper. Du søger om optagelse i Bridenista’s Only her!

Følg os på Instagram for masser af daglig inspiration – primært fra den danske bryllupsbranche. Så du altid opdateret på det sidste nye til dit bryllup.

Er du medlem af Bridenista Bridal Club, så viser vi dig på vores Instagram profil her inspiration til, hvordan du kombinerer de mange lækre produkter fra alle medlemsbutikkerne samt præsenterer dig for de nyeste rewards og events.

Vi glæder os til at dele det hele med dig.