Other

Norbord: Rustik og rå stil til dit bryllupHvad skal brudepar huske på, når de booker borde til brylluppet?

Når et brudepar er ved at planlægge deres bryllup og i den forbindelse er interesseret i f.eks at booke Norbord til at levere borde og stole, bænke osv. skal de huske på at være ude i god tid. Vores fine plankeborde er populære i bryllupssæsonen og bliver ofte lejet ud i rigtig god tid.

Hvad elsker brudepar mest ved din forretning?

Brudepar elsker det smukke rustikke look som plankeborde fra Norbord skaber – det er noget HELT andet end et almindeligt bord med en dug på. Det er heldigvis meget oppe i tiden og gøre ekstra meget ud af helheds indtrykket til bryllupsfester og det kan vi godt mærke, folk er rigtig glade for at kunne skal noget mere unikt også ved middagsbordet.

Hvordan vil du beskrive dit unikke islæt?

Norbord er en lille sjov virksomhed. Den er ejet og drevet af mig selv, og dvs. at du (næsten) kun har med mig at gøre, når du lejer din bordopsætning hos Norbord. Det er super vigtigt for mig, at alle mine kunder har en god oplevelse fra start til slut med Norbord, og jeg er altid frisk på at snakke unikke løsninger der passer lige præcis til dit bryllup.

Hvordan skaber du en unik oplevelse for dine brudepar?

Jeg taler med dem og vejleder dem i de forskellige muligheder der er. Mange tror at et bord bare er et bord, men det er ikke uvæsenligt hvor mange man sætter ved et bord, vil man sidde tæt eller have lidt mere plads, hvordan er rummet, skal bordene stå hver for sig eller som langbord, skal det være bænke eller stole, tæpper, skind osv.

Hvad er brudepar mest overrasket over, at du også tilbyder?

Jeg har et godt netværk af søde og dejlige samarbejdspartnere der ligeledes servicerer fester, og events. Mange jeg taler med forespørger på pynt, service, lyd og sågar telte. Selvom min service er en lille bitte niche – borde, stole og bænke, så hjælper jeg mange af mine kunder med at finde den rettet udbyder til de andre ting.

Hvad er det oftest stillede spørgsmål du får fra et brudepar?

Hvor længe er lejeperioden – kan vi hente bordene en dag tidligere så vi kan nå at sætte op? Og svaret er JA selvfølgelig. Mine priser er som regel gældende for en her weekend. Er dit bryllup f.eks om lørdagen lejer de fleste fra Torsdag til Mandag.

Et andet spørgsmål som jeg tit for er – kan bordene tåle at det bliver spilt på dem 🙂

Og ja det kan de naturligvis godt. Jeg forventer selvfølgelig at få mine borde retur rengjorte og i samme stand som de gik ud, men det er borde lavet specifikt til at blive udlejet til fester, så de kan tåle lidt af hvert. Det er borde med patina, så kommer der en lille skramme så gør det ikke så meget. Skulle festen gå hen og blive rigtig sjov kan du enda danse på dem 🙂

Hvad ville du ønsker alle kommende brudepar vidste?

At Norbord findes 🙂

Det er jo stadig en lille ny forretning og jeg ønsker at sprede budskabet så meget som muligt, så alle kommende brudepar der godt kunne tænke sig lækre rustikke plankeborde til deres bryllup også er klar over at man rent faktisk godt kan leje dem 🙂

Hvad er dine 3 bedste råd til par der planlægger bryllup?

Vær ude i god tid (mest så I ikke selv får stress)

Mærk efter hvad der gør jer selv glade på den store dag frem for hvad der gør andre glade

Husk at nyd det – også planlægningen… Det er pisse sjovt 😀

Tak for dine gode forklaringer, Stine.

I Danmark bliver der dækket op med hvide duge til de fleste bryllupper, men hvorfor ikke prøve noget helt andet? Norbord design har specialiseret sig i rustikke plankeborde. Og de er så flotte! Faktisk er vi så vilde med dem at vi ringede til Stine for Norbord design for at få bordene med til Bridenista Bridal Shower på VEGA. heldigvis sagde Stine ja, så vi kunne vise de smukke borde frem.

Vi har talt med Stine og fået hendes bedste råd til dig, når du planlægger bryllup.

Related Post

Crafts from the heart – 3 DIY Valentines kort

Den 14. februar er det Valentines dag. Skal du giftes er det den perfekte dag at give et kort til din elskede eller dine brudepiger.

Bridenista guide: Find stilen med moodboards

Sådan laver du moodboards og bruger dem til, at din bryllupsstil.

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.