Fashion

Brudekjoler valgt med hjertetTrine Bisgaard Kuhr har hele sit liv drømt om at have en butik. Hun har altid været meget opmærksom på detaljerne i de butikker hun kom i, og da muligheden for en brudekjolebutik kom, så var det som om, at alt faldt på plads inde i Trines hoved. Det hele gav pludselig mening. Så fra at have arbejdet som sygeplejeske igennem de sidste 7 år, så den åbnede Trine Bisgaard Kuhr brudekjolebutikken Say Oui den 1. januar i i år. Butikken ligger i Rødekærbro i midtjylland.

Trine har valgt at sammensætte kjolerne, så de er minded på brude, der ønsker et moderne look.

“Jeg vælger kjolerne til butikken med hjertet, og har valgt kjoler fra fashion forward mærker, der har kant. Jeg har internationale brands såsom Sarah Seven (NY),  Anais Anette (Toronto), Karen Willis Holmes (Australien), Light & Lace (Tyskland) og Leilah James (Cape town). Det er alle brands som appellere til de brude som gerne vil noget andet end det traditionelle,” forklarer Trine os hos Bridenista, mens vi har en lille snak med hende om hendes nye butik.

Hos Say Oui er der kun en brud i butikken af gangen, da Trine gerne vil give brudens og hendes entourage den fulde opmærksomhed. Butikken ligger i forbindelse med Tines hjem, da hun ønskede fleksibilitet i forhold til åbningstiderne, så du som brud har mulighed for at komme lige når det passer dig, men husk at ringe til Trine først og aftale en tid.

Du kan følge Say Oui på Instagram @sayouidk og på www.sayoui.dk

Related Post

Fuhrmanns: Prøv brudekjoler i din egen suite

At skulle ud og prøve brudekjole er helt unikt. Heldigvis er det noget Fuhrmanns brudekjoler forstår, og det er en af årsagerne til at vi elsker Fuhrmanns...

Skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Mød Buch Couture i Århus og bliv klogere på skræddersyede brudekjoler.

GIVEAWAY – Støt brysterne

Panayotis 50 års jubilæumsshow med Jesper Høvring

Handcrafted & high class

H&M – The Wedding Shop collection

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.