Other

Blomster med detaljer og kreativitet i fokusDa vi så Fru Hansens blomsters dekorationer for første gang, så var vi overhovedet ikke i tvivl om at Maria, ejeren af Fru Hansen Blomster, skulle med i Bridenista Bridal Club.

Maria er rigtig god til at tænke anderledes og have fokus på selv de mindste detaljer. Vi fik fornøjelsen af, at bruge Fru Hansens blomster til vores Bridenista Bridal Shower, som blev afholdt på restaurant MALT. De ønsker vi havde og det oplæg omkring dekorationen, som vi fremlagde for Maria, blev leveret med alle detaljerne præcis som vi havde ønsket os.

Vi er så glade for, at du har mulighed for at købe dine blomster til både fest og bryllup hos Fru Hansen Blomster gennem Bridenista Bridal Club.

For at du kan lære Fru Hansen Blomster og Maria bedre at kende, så har vi talt med hende omkring hendes erfaringer og tilgang til bryllupper.

Hvorfor skal du vælge Fru Hansen Blomster?

Kan du forklare lidt om måde du arbejder på, når du møder et nyt kommende brudepar?

Efter dybdegående interview af mine brudepar, sammensætter jeg et visuelt oplæg af blomsterudsmykningen til deres store dag – jeg omsætter deres ønsker og tanker til et gennemarbejdet, sammenhængende look fra vielseslokation, brudebuket, boutonnieres og blomstersmykker til festlokation. Jeg guider, rådgiver og tager udgangspunkt i hver enkelte af mine kunder. Hvert oplæg er specielt udarbejdet til netop dem og deres ønsker.

Hvordan vil du beskrive din (virksomheds) stil/unikke islæt?

Jeg arbejder for at gøre andre mennesker glade! Og lever efter devisen “Intet er umuligt – alt kan lade sig gøre”

Jeg arbejder altid ud fra 3 hovedpunkter:

Innovation/ design

Høj service

Højt fagligt niveau

Min stil kan du genkende på, at jeg altid, for så vidt muligt, indfletter årstiden vi befinder os i. Jeg arbejder meget med fokus på materialers bevægelighed, materialers strukturer og kontraster mellem overflader, farver og former. Jeg har fokus på detaljer, og der er tit noget legende over mine designs. Jeg selv er meget stærk visuelt tænkende og ser alt i billeder når jeg tænker og taler design. Jeg er altid i gang med at udforske nye teknikker og materialer og jeg har en stor nysgerrighed på ny viden.

Ved alle større opgaver sikrer jeg mig altid, at alle mine kunder føler sig sikre og rolige omkring vores aftale. Det sker gennem kontinuerlig skriftligt kommunikation, telefonsamtale og et personligt møde. Derudover udarbejder jeg, ud over en specificeret kontrakt inkluderende alle detaljer, et visuelt materiale til dem, der billedligt beskriver, hvilke farver, stil mm. jeg foreslår til netop deres event. Derved sikre jeg mig at vi har en fælles forståelse af virkeligheden, og at vi er helt enige om alle detaljerne, også selvom mine kunder ikke nødvendigvis har en stærk visuel evne eller forståelse for farver og former.

Hvilket af dine produkter/services/kreation du har lavet for en kunde, er du mest stolt af?

Jeg er generelt stolt af alt mit arbejde, for jeg gør altid mit ypperste for at levere et højt niveau i både service og produkt. Men et af de bryllupper der skiller sig ud i min hukommelse, er et sommerbryllup jeg havde i August 2018. Et bryllup der blev holdt på den meget smukke lokation Meilgaard Slotskro. Brudeparret havde stor tiltro til mit arbejde og gav mig meget frie tøjler til at skabe udsmykningen til deres fest. Det var et brudepar som ønskede at blomsterudsmykningen havde en central rolle og ud over brudebuket, boutonnieres, og blomster til middagsbordene og dette rum generelt, blev der udsmykket i receptionslokale og kreeret en super romantisk blomsterbue til vielsen, som foregik i haven tilknyttet stedet, med blomster langs de opstillede bænkerækker.

Hvordan skaber du en unik oplevelse for dine brudepar?

Jeg tager hvert enkelt af mine brudepar i centrum og laver løsninger specielt til dem. Jeg er yderst fleksibel, og da jeg ikke har en detailbutik, men arbejder ud fra mit værksted/ studie, står jeg til rådighed når og hvor det passer mine kunder.

Ud over at være uddannet florist, har jeg med mig i bagagen blandt andet også en uddannelse indenfor design og konfektion og har arbejdet som skrædder ved en dygtig og anerkendt dansk brudekjoledesigner. Jeg har i over 15 år arbejdet indenfor det kreative fag og er skarp på, med øje for modtageren, at gribe og udvikle ideer og opsatte rammer og omdanne disse til et aktuelt design

Hvad er brudepar mest overrasket over, at du også tilbyder?

Ud over blomsterudsmykning, kan jeg hjælpe med at løse mange andre opgaver ift. udsmykning. Jeg har flere forskellige løsninger til levende lys og af de større opgaver jeg har hjulpet med, kan nævnes et brudepar, hvor der var nogle meget markante røde søjler i festlokalet. Da temaet var nordisk, urbant stil i hvid og grøn, fik jeg specialfremstillet store stykker foliebelagt karton med betonprint, som jeg pakkede søjlerne ind i. Derudover har jeg flere forskellige professionelle kontakter til attraktive festlokationer i hele landet.

Hvad er dine 3 bedste råd til par der planlægger bryllup?

1) Hvis I ønsker at blomster skal have en rolle i jeres bryllup, på linje med lokation og mad/ drikke, så sørg for at sætte en post af til det i jeres budget. Der er ingen der siger at man skal bruge professionelle til at stå for udsmykningen til ens bryllup. Måske vil man selv, med hjælp fra venner og familie. Men hav med i overvejelserne, at det kan blive en tung opgave. Det kan være stressende, da blomster ikke kan forberedes i god tid, men skal eksekveres i timerne op til selve brylluppet – og det tager altid (altid!) længere tid end forventet. Jeg plejer at sammenligne det med maden – De fleste kan sætte sig ind i hvor tidskrævende det er, at lave en større middag med flere retter. Og dertil kommer selve eksekveringen. At forvandle en god råvare til noget ekstraordinært, i perfekt sammenspil med de øvrige ingredienser.

Vælger I at hyre en professionel florist til at stå for jeres blomsterudsmykning, får I ikke blot en person der sørger for eksekvering, så I selv kan slappe af og nyde timerne op til jeres vielse. I får en person, eller måske et helt team alt efter opgavens størrelse, der med deres faglige ekspertise, skaber et sammenhængende design, hvor der er kendskab til materialer og indkøb af disse ved professionelle grossister. Der er tænkt over alt fra hvilken vaser der er brugt på bordene, til hvilken teknikker der er bedst at bruge til netop jeres udsmykning. Der er tænkt over detaljerne, der giver en rød tråd igennem hele blomsterudsmykningen – der skabes en helhed som er med til at sætte den helt rigtige stemning for jer og jeres gæster, på en helt speciel dag – jeres dag.

Vælger I den professionelle løsning skal I, når I afsætter posten i budgettet, have i tankerne at I ud over at betale for blomster, også betaler for design, leje af vaser, produktionstid samt opstilling og evt. nedtagning + afhentning.

2) Ligesom der er forskel på kokke er der forskel på blomsterdesignere. Betyder blomster noget for jer til jeres bryllup, så vælg i første omgang en designer ud fra stilen denne repræsenterer. Blomsterudsmykning er et håndværk og I skal have tiltro til personen der skal løfte opgaven, på samme måde som I har til kokken der står i spidsen for jeres menu eller til feststedet hvor jeres fest skal holdes. Personligt søger jeg altid at imødekomme mine kunders ønsker til budget. Og har I gjort jer tanker om budget i forhold til de drømme I har, så er der flere forskellige parametre der kan justeres på. Fra valg af specifikke blomster, til valg af fokuspunkter for udsmykningen.

3) Grunden til at I kontakter en bestemt florist er sikkert fordi stilen denne repræsenterer, falder I jeres smag. Når jeg kontaktes af nye kunder, er en af de første ting jeg spørger ind til, altid budget – hvor stor en post har blomsterudsmykning hos jer? Det gør jeg af den simple grund, at jeg da kan sortere i de forskellige inspirationsbilleder, jeg senere hen vil fremlægge for jer i mit inspirationsoplæg. I kan sagtens bruge forskellige søgetjenester som Pinterest og Instagram til selv at søge efter inspiration, hvis I ønsker at skabe jer et mere præcist billede af hvilket look I ønsker, inden I tager fat I jeres florist. Hav dog jeres budget i tankerne fra start. Det er lidt det samme som at der ikke er nogen grund til at sidde og falde i svime over den dyreste champagne, hvis budgettet mere taler for at købe en god mousserende hvidvin. For også indenfor blomster er der de som koster meget pr stilk og andre alternativer som koster mindre – en stor, smuk luksusrose fra en high-end producent koster væsentlig mere end en standard rose fra Etiopien eller Kenya. Også sæson spiller ind. De fleste blomster kan i dag efterhånden skaffes det meste af året. Prisen pr stilk kan dog varierer med mange 100% – her er det især sæsonblomster som fx. pæoner, franske anemoner og ranunkler, som alle er populære blomster til bryllupper. Derudover kan opbygningen af de enkelte designs og den overordnede blomsterudsmykning skaleres op og ned, alt efter pengepung og ønsker. Derfor lyder mit 3. råd – Lav et budget – søg professionel indspark. Gør brug af vores viden og erfaring, til at skabe et smukt blomsterunivers, til lige netop jeres helt specielle dag.

ne af Fru Hansens blomsters tilfredse kunder, Tine Fris,  har give os denne udtalelse.  Tine blev gift i august 2018

“Tak, tak, tak for de smukke, smukke blomster og rumudsmykning til vores bryllup. Det så jo intet mindre end fantastik ud. Dit arbejde var virkelig med til at sætte stemningen til festen. Smukt og festligt, urbant og moderne, stilet og enkelt. Tak for det gode samarbejde med dig og for dine kreative indspark og ideer. Jeg vil bestemt anbefale dig til ALLE jeg kender!”

Related Post

Bryllupstema: Funky colours

Hvem siger et bryllup skal være hvidt eller pastel? Er du vild med farver....

3 wedding styles from London

Se de fedeste wedding styles vi spottede i London.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbryllup.

Festligt festpynt

Vi elsker bare pynt i alle former og farver. Det er så festligt at se på, og den rigtige pynt kan gøre et flot lokale endnu flottere, eller du kan bruge det til at skjule ting med. Men uanset hvad...

Bryllupstema: Hot trend – Farven koral

Koralfarvet er en stor trend i borddækning og indretning lige nu. Vi er vilde med farven og her får du masser af inspiration til dit bryllupstema med nuancer i koral.

Bridenista Bridal Shower SS19 på MALT i Århus

Se med fra Århus da vi holdt et af et af årets flotteste brylupsevents med brudekjoler, wedding styles, cocktails og ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.