Other

Ægte bryllupshistorier: Lotte og Christian vol. 1Som lovet HER, så kommer du til at høre en masse ægte bryllupshistorier fra kommende brude, der alle er ved at planlægge bryllup. Om ups and downs i tiden frem til brylluppet, og hvad de gør for at få det hele til at munde ud i drømmebrylluppet.

Vi har glæde os til at høre Lottes historie. Hun er medlem af Bridenista Bridal Club, og så er der i dag helt præcist 1 år til Lotte og Christian skal giftes! Vi er så spændte på at høre om, hvordan de mødte hinanden, forlovelsen og hvad status er på deres bryllup lige nu.

Nu er det nu…. 365 dage til brylluppet.

The Dress

På lørdag sker det største i mit liv, næst efter fødslen af min datter. Jeg skal prøve brudekjole, noget jeg har drømt om og set frem til hele mit liv. Min bedste veninde og jeg har mange gange talt om, at det kunne være spændende at gå ind og prøve nogle kjoler bare sådan for sjov. Men noget har gjort at jeg altid har holdt mig tilbage. Tænk at skulle få denne je ne sais quoi følelse uden faktisk at skulle giftes. Jeg er typen, der altid har drømt om det perfekte bryllup og planlægningen op til.

Så ved jeg godt der sidder mange derude som tænker ”hvad er der perfekte bryllup?” og det er et godt spørgsmål, for det er jo forskelligt fra par til par. Vi her hjemme på matriklen er enige om, at jo mere stringent, luksuriøst, strømlinet og fabulous jo bedre. Dog har vi ikke lommer fuld af guld, så der skal tænkes ud af boksen, når man vil det helt store bryllup uden at være semi-millionær.

Jeg prøver så vidt muligt at gøre brug af alle tænkelige fordelsklubber til brude og mit valg er faldet på Bridenista Bridel Club. Det vil jeg komme meget mere ind på i de næste par indlæg, men først får i lige høre vores historie fra starten and its quite a story 🙂

Og det hele startede med et JA!

Det var tilbage i efteråret 2011, Christian og jeg arbejde sammen i Elgiganten i hver vores afdelingen. Jeg havde tidligere på året brudt med en kærester og var bestemt ikke klar til en ny. Men her kom han, fejede benene væk under mig, som var det taget ud af en film.

Jeg sagde mit første ja, da han spurgte om jeg ville med på date. Der har efterfølgende været utallige ja´er. Ja til at flytte sammen, ja til at købe bil, ja til at købe hund, ja til at starte familie, ja til at købe hus. Vi flyttede en del rundt i landet grundet uddannelse, men valgte til sidst at slå rødder i Vejen. Her valgte vi at vores base skulle være, for vores lille familie på 3 plus hund og kanin.

Der har været ganske få nej’er i vores liv sammen og det allerstørste nej kom i forbindelse med ja til at starte familie. For hvad der skulle have været et dejligt stort jubii vi skal være forældre, viste sig fra sin grimme side. Vi kunne ikke ”bare” blive forældre. Vi skulle i fertilitetsbehandling, den helt slemme af slagsen, den slags der ryster ens grundvold. Men forældre det blev vi, til en dejlig pige, der nu er 3,5 år ved navn Emmalie.

The Proposal 

Vi har en tradition, at hvert år omkring min fødselsdag tager vi i de termiske bade på Vejlefjordhotel og 2015 var ingen undtagelse. Jeg var højgravid og havde i den grad brug for at slappe af i varmt vand. Vi startede med en lækker brunch efterfulgt af turen i vandet. Da vi kom hjem igen, var jeg træt og udmattet og fik besked om at hvile mig.

Jeg vågnede til duften af lækker mad, han tog min hånd og ledte mig ind i stuen med lukkede øjne. Da jeg åbnede øjnene, stod jeg i et hjerte af stearinlys og der stod han flottere end nogensinde før. Der var dækket et smukt bord og tændte stearinlys i hele huset og så gik han ned på knæ og fortalte hvor højt han elskede mig og at han glædede sig til vores næste kapitel sammen som forældre.

Vil du gifte dig med mig?

Den sætning er stadig helt uvirkelig, selv 4 år efter. Tænkt sig, at her står et andet menneske som der elsker mig så ubetinget og vil giftes lige netop med mig. Jeg sagde selvfølgelig ja, mindes faktisk at han nærmest ikke rigtig nåede at åbne æsken med den smukke ring i før jeg omfavnede ham.

Bliver helt våd i øjnene af at skrive denne fantastiske oplevelse ned. Der findes ikke noget bedre end en rigtig kærlighedshistorie og sådan lever jeg i hver dag.

Følg med næste gang hvor det handler om snyd, medgang og modgang og Bridenista Bridal Club.

Kys og kram

Lotte

Du kan se mere til Lotte på Instagram @lottz_louise

 

Kort om Lotte og Christian.

Christian er 30 år, uddannet grafiker og ingeniør og arbejder til dagligt som lead engineer hos louis poulsen. Charlotte er 32 år, uddannet i international business og leder lige nu efter drømmejobbet.

Hvis du vil læse flere ægte bryllupshistorier, så husk at følge med her på Bridenista.com

Related Post

Planlæg i den rigtige rækkefølge

Ja, der er en rigtig og forkert rækkefølge at planlægge dit bryllup i! Se den rigtige her.

Messetilbud: Forkæl dig selv med bride-to-be æske

Lige nu får du endnu mere værdi i din bride-to-be æske.

Tag på bryllupsmesser og optjen point

Se hvilke medlemsbutikker der udstiller på forårets bryllupsmesser og hvor du optjener point.

Året der gik 2019

2019 har været et år med fuld gang i den hos os. Det var året, hvor vi lancerede klubben og kunne byde velkommen til +1400 medlemmer. Se videoen her...

Til pre-wedding fotoshoot med bride2be Kathrine

Hvordan foregår et pre-wedding fotoshoot? Læs om bride2be Kathrine Dahls egen oplevelse.

Blev du friet til i julen?

Vi har fundet lidt julefrierier til dig, så du kan drømme dig tilbage til din egen helt specielle juleforlovelse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.