Other

Rosévin: Ny “Pink Partner” in crimeVi er helt oppe at køre! For vi har netop indgået aftale med et hold super seje gutter, som har sagt ja til at blive medlemsbutik i vores fordelsklub, Bridenista Bridal Club. Vi er så begejstrede for de er næsten mere lyserøde end vi er! Altså ikke de 3 herre – men deres produkter :o) Vi taler selvfølgelig om Rosé. Den lækre franske, lyserøde drik, som bare skriger sol og sommer. Nu optjener du også point hver gang du handler rosévin – og igen – du kan bruge de point du optjener til et godt glas på terrassen efter brylluppet.

De tre venner bag Rosé.dk, Morten, Mads & Thomas har faktisk selv drukket sig igennem det meste af Sydfrankrig for nøje at udvælge deres sortiment (not a bad job). Heldigvis er vinen ikke kun valgt med mandlige smagsløg. For som Morten siger: “Så har vores koner ikke været imod at være smagstestere.”

Faktisk er rosé også et perfekt match til bryllupskagen, da den er let sød og derfor komplimentere en sød kage. Så glem alt om sur champagne og hop med på trenden med pastelfarvet lækkerier i glasset, til dine gæster. De vil elsker dig for det!

Vild med dåser

Netop nu lancere de også to helt nu Rosés: En yber cool beach/ud i naturen venlig version på dåse, som er nem at tage med, og som kan drikkes uden glas. For det er altså noget bøvl at stå til en udendørs vielse i skoven eller på stranden med glas og tunge flasker, der vælter rundt inden alle har fået. Som ex-bryllupsarrangør har jeg prøvet det, og det er bestem ikke kønt eller særligt nemt. Dåserne kommer i den skønneste instagramvenlige lyserøde emballage. Med et pænt sugerør – måske bundet på med et fint silkebånd – kan du nemt servere en smart og lækker rosévin, som vil se vildt flot ud på billederne – men uden alt besværet. What’s not to like!

Rosé til det hele

Der findes både den klassiske rosé som er perfekt til en varm sommerdag eller som et lækkert alternativ til forretten. Rosé.dk har også en version med bobler, som matcher perfekt receptionen eller til velkomstdrinken. Rosé smager SÅ lækkert, er frisk og læskende og passer helt perfekt til et bryllup i haven eller på stranden på en varm sommerdag. Desuden har de også en rosé-gin, som har den fineste lyserøde farve. Så vil du holde det lyserøde farvetema, så er den her perfekt til det.

Du bestiller rosévinenen her: Rosévine.dk

Er du medlem af Bridenista Bridal Club, så optjener du point, når du handler hos Rosévine.dk

Related Post

Bridenista Bridal Shower SS19 på MALT i Århus

Se med fra Århus da vi holdt et af et af årets flotteste brylupsevents med brudekjoler, wedding styles, cocktails og ...

Bridenista Bridal Shower SS19 på VEGA

Det var en forrygende aften med masser af bryllupsinspiration og glade gæster, der trodsede regnen udenfor.

Bridenista Bridal Shower på VEGA 6. marts

Panik! Julekort???!!

Snup ideen: Design og send dit personlige julekort på 2 minutter.

Autumn wedding styles

Se hvordan du styler dit efterårsbrtllup.

En aften i Silkeborg med bryllupsinspiration

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.